Jocuri Remy

5 euro gratis

Jocul de remy se afla in topul celor mai populare jocuri din lume , ocupand astfel pozitia a treia. Nu este un joc care poate fi jucat de oricine. Este un joc complex care necesita anumite aptitudini.

Se diferentiaza mai multe tiprui de jocuri de remy :

Gin remy, Oklahoma, Remy 51, Remy 40, Remy traditional, Remy 500, Remy Turces (okey)

Fiecare dintre aceste jocuri de remy se joaca intr-un fel anume Fiecare dintre aceste tipuri de remy pot fi jucate si online. Avantajul cand jucati remy pe internet este comoditatea si sansa de a intalni jucatori din toate colturile lumii. Obiectivul fundamental in remy este acela de a fi primul jucator care scapa de toate cartile de pe tabla formand cu ele combinatii de numere. Cu cat mai multe combinatii , cu atat numarul de puncte acumulate va fi mai mare.

Gin remy. Castigatorul jocului este primul jucator care dispune de toate cartile sale odata - aceasta mutare este numita Gin. O alta miscare castigatoare consta in inlaturarea tuturor cartilor odata cu o pierdere numerica de 10 sau mai putin - aceasta miscare este numita Knock (A Bate)

Oklahoma. Se aseamana foarte mult cu Gin remy

Remy 51 . .In acesta varianta de Remy,amestecurile din mana trebuie sa aiba un total de 51 sau mai mult pentru a se putea cobori cu amestecurile pe care le detin

Remy 40. In acesta varianta de Remy,amestecurile din mana trebuie sa aiba un total de 40 sau mai mult pentru a se putea cobori cu amestecurile pe care le detin.

Remy traditional. Acest joc de remy este creat pentru 2-4 jucători. Fiecare joc foloseşte 104 cărţi - două pachete standard fără Jokeri

Remy 500. Câştigătorul unui joc este primul jucător care atinge sau depăşeşte scorul ţintit (într-un singur turneu) sau oricine are cel mai mare punctaj la sfârşitul jocului (ring game)

Remy Turcesc (okey). : O masă Remy Turcesc (Okey) poate fi alcătuită din doi până la patru jucători, şi turneele la scară largă sunt alcătuite dintr-un anumit număr de mese Remy Turcesc (Okey).

5 euro gratis

Joc Remy Online

5 euro gratis

Pentru a juca remy online doar accesati linkul de mai jos creati un cont GRATUIT si jucati cu jucatori din toata lumea pe bani sau gratis este la alegerea dvs.

 

Click aici pentru a juca remy.